۳۷۰ باغچه خانه‌گی در دایکندی احداث می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۲:۵۲
۳۷۰ باغچه خانه‌گی در دایکندی احداث می‌شود

۲۰  جوزا ۱۴۰۰
وسایل و مواد احداث باغچه‌های خانه‌گی از سوی ریاست زراعت ولایت دایکندی طی مراسمی به ۳۷۰ خانم بی‌بضاعت و بیوه توزیع شد.
هزینه این پروژه که شامل ۱۲ قلم وسیله و تخم سبزیجات می‌شود، یک میلیون و چهارصد و چهل‌‌وهفت هزار افغانی است. این پروژه در شهر نیلی و ولسوالی‌های کیتی، پاتو، اشترلی و سنگ‌تخت تطبیق می‌شود.
این باغچه‌ها به هدف ترویج سبزیجات، افزایش در‌آمد خانم‌های بی‌بضاعت، جلوگیری از سوء‌تغذی و تأمین امنیت غذایی توزیع می‌شود.
در برنامه‌ای که به منظور توزیع این باغچه‌ها برگزار شده بود، فاطمه اکبری، معاون اجتماعی و اقتصادی ولایت دایکندی، ضمن تأکید بر اهمیت توزیع باغچه‌های خانه‌گی در تأمین امنیت غذایی، خواستار کمک‌های بیش‌تر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به خانم‌های بی‌بضاعت دایکندی در بخش زراعت و مالداری شد.
غیرت جواهری، عضو شورای ولایتی دایکندی، نیز ضمن مؤثر خواندن توزیع باغچه‌های خانه‌گی، از وزارت زراعت و مؤسسات همکار خواست تا به مسأله خشک‌سالی در این ولایت توجه کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها