۶۸۶ دهقان چگونگی کنترول امراض نباتی را در دایکندی آموزش دیدند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۲ - ۸:۴۵
۶۸۶ دهقان چگونگی کنترول امراض نباتی را در دایکندی آموزش دیدند

۲۱ ثور ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالدرای دایکندی  ۶۸۶ تن دهقان را به گونه عملی کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی (IPM) و کنترول کیمیاوی مورخیمه ساز و کرم تخم‌خوار سیب آموزش داده
این آموزش‌ها  از طریق مدیریت حفاظه نباتات این ریاست برای دهقانان ولسوالی‌های کیتی، خدیر، اشترلی، پاتو، میرامور وشهرستان ولایت دایکندی به هدف کنترول آفات و امراض و بلند بردن ظرفیت دهقانان برگزار شده بود.
همچنان پس از ختم این آموزش‌ها ۳۶هزار ۵۰۰ اصله نهال درمقابل امراض شیپیشک نباتی، مور خیمه ساز، مور پتدار و سایر امراض نباتی دوا پاشی شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها