امسال ۱۳هزار و ۴۹۰ باغچه‌ خانگی در ۱۹ ولایت ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۵:۳۴
امسال ۱۳هزار و ۴۹۰ باغچه‌ خانگی در ۱۹ ولایت ساخته می‌شود

۱۶ثور ۱۴۰۰
ریاست اقتصاد خانواده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد از طریق پروژه اضطراری زراعتی و تهیه مواد غذایی، «EAST» و برنامه حمایت از اولویت‌های ملی دوم، «SNAPP2» وزارت زراعت، در سال ۱۴۰۰ خورشیدی ۱۳هزار و ۴۹۰ باغچه‌ خانگی در نزده ولایت بسازد.
این برنامه به منظور حمایت از بانوان راه‌اندازی می‌شود. قرار است این پروژه‌ در ولایت‌ کابل، جوزجان، لوگر، هرات، بامیان، کنرها، پکتیا، ننگرهار، پروان، کاپیسا، پکتیکا، بغلان، سمنگان، بلخ، سرپل، تخار، بدخشان، لغمان و نورستان تطبیق گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها