بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۷:۱۶
بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

۷ثور ۱۴۰۰
حشمت‌الله‌غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی، شیرشاه‌امیری معین زراعت و مالداری، فضل‌الدین عیار والی پروان، عبدالشکور قدوسی رئیس شورای ولایتی، شماری از مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره محلی پروان شبکه‌آبیاری منطقه سابی خیل ولسوالی بگرام این ولایت را به بهره‌برداری سپردند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هفته آب‌و‌برق ۱۳۳ شبکه‌آبیاری را در ۱۱ ولایت تکمیل و در عین حال کار ۱۲۷ شبکه آبیاری دیگر را در ۱۴  ولایت آغاز کرد.
هم‌چنین در این هفته کار تنظیم ۱۵۱هزار  هکتار آبریزه در ۲۵ولایت کشور آغاز شد. ارزش مجموعی این پروژه‌ها بیش از  ۲.۸ میلیار افغانی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها