۲۰ سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در غور به بهره‌برداری رسید

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۷:۳۳
۲۰ سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در غور به بهره‌برداری رسید

۵ثور۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از آغاز بهره‌برداری از بیست سردخانه صفرانرژی برای نگهداری سیب در این ولایت خبر داده است.
کار ساخت این سردخانه‌ها سال گذشته با هزینه ۵۲ میلیون افغانی از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی، توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز شد.
محمد‌بلال امیری رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری غور، می‌گوید که ساخت این سردخانه‌ها در حفظ و نگهداری محصولات باغداری، توانمندسازی اقتصاد دهقانان نقش برجسته دارد و باغداران با داشتن چنین سرد خانه‌های معیاری می‌توانند محصولات خود را در وقت مناسب و به قیمت مناسب بفروشند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها