ساخت حوض باغداری در قریهی سنگی ولسوالی دولینه، علاقهمندی به باغداری را دو برابر ساخت

شرافالدین یکی از زمینداران قریهی سنگی ولسوالی دولینه ولایت غور است. او به دلیل خدماتی که پروژهی باغداری و مالداری برایش کرده، اکنون به باغداری بیشتر از گذشته علاقهمند شده است.
در سال ۲۰۱۶ که پروژهی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یا «NHLP» تازه در این ولسوالی به فعالیت آغاز کرد. این پروژه برای شرفالدین و شریکانش پنج جریب باغ سیب ساخت، اما شرفالدین و همکارانش، به دلیل کمبود آب برای آبیاری باغشان، همیشه به مشکل مواجه بودند.
اما به اساس پیشنهاد باغداران و ضرورت ساحه، پروژهی ملی باغداری و مالداری در ۲۰۱۸ میلادی اقدام به ساخت یک حوض خاکی برای ذخیره کردن آب در منطقه یاد شده کرد، که این امر سبب علاقهمندی بیشتر ساکنین منطقه شد. باشندهگان پس از آن، تقاضای احداث پنج جریب باغ دیگر را نیز مطرح کردند.
کار ساخت حوض مذکور اواخر سال ۲۰۱۸ تکمیل به پایان رسید و به بهرهبرداری سپرده شد.
با گذشت زمستان و آمدن بهار، ذخیرهگاه قریه، از آب باران و برف پرُ شده و اکنون مشکل شرافالدین و شریکانش از ناحیه کمبود آب به خاطر آبیاری باغشان حل شده است.
شرافالدین و شریکانش میگویند در سالهای بعدی باغهای زیادتری را توسط کارمندان ساحهای پروژهی ملی باغداری و مالداری در منطقه خویش احداث خواهند کرد.
آنان با قدردانی از زحمات و تلاشهای کارمندان ساحهای این پروژه میافزایند که پروژهی ملی باغداری و مالداری، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پروژهای است که برایشان خدمات ارزندهای را از قبیل توزیع نهال، راهنماییهای مرتبط به باغداری و خدمات دیگر را ارایه میدارد.
حالا دیگر شرافالدین و شریکانش مشکل آبیاری باغشان حل شده و در نظر است میزان باغها در قریهی سنگی ولسوالی دولینهی ولایت غور، بیشتر از پیش شود.