هماهنگی‌ها و همکاری‌ها میان وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی بیشتر تقویت می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۷ - ۱۶:۱۳
هماهنگی‌ها و همکاری‌ها میان وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی بیشتر تقویت می‌شود

۷حمل ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی و شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با با ویس رحیمی معاون مسلکی اداره تدارکات ملی به منظور تقویت هماهنگی‌ها و گسترش همکاری‌ها میان دو اداره، باهم دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که شماری از روسای وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی نیز حضور داشتند، روی ظرفیت‌سازی اتحادیه‌ها و شرکت‌هایی که در راستای تولید و پروسس محصولات زراعتی و مالداری فعالیت دارند و همین‌طور ایجاد میکانیز مشخص و بهتر برای بررسی محصولات این شرکت‌ها و اتحادیه‌ها نیز بحث شد.
ویس رحیمی معاون مسلکی اداره تدارکات ملی در این دیدار از وزارت زراعت به‌خاطر هماهنگی‌ها و همکاری‌های این وزارت با تدارکات ملی ابراز خرسندی کرده و به منظور تسریع بحشیدن به این روند تاکید کرد. آقای رحیمی از وزارت زراعت خواست تا ارقام مورد نیاز را مطابق به درخواست اداره تدارکات ملی در بخش‌ها مربوطه آن‌ها بفرستد تا این روند سریع‌تر انجام شود.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، در این دیدار گفت: «طبق هدایت رییس‌جمهور در قراردادهای تدارکات ملی به تولیدات داخلی اولویت داده می‌شود و ما یک مسوده قانونی را تهیه نمودیم که به اساس آن دهقانان و مالداران در سطح قریه‌ها، انجمن‌ها و در سطح ولسوالی‌ها اتحادیه‌های ولسوالی‌ها را تشکیل بدهند و همین‌طور درسطح ولایت یک اتحادیه ولایتی و بعد آن اتحادیه‌های ولایتی یک اتحادیه ملی را شکل بدهند که این اتحادیه‌ها سکتورهای سبزیجات، جبوبات، غله‌جات، میوه‌جات و لبنیات را در بر می‌گیرند.»
 آقای غفوری افزود که با استفاده از این اتحادیه‌ها می‌توان دهقانان را حمایت قرار داد و تولید واقعی دهقانان از طریق این اتحادیه‌ها که اداره تدارکات ملی برای‌شان قرار داد می‌دهد، به فروش برسد.
حشمت‌الله غفوری از تاسیس یک اتحادیه زنان‌زراعت‌پیشه نیز خبر داد و از اداره تدارکات ملی خواست که در قراردادهای ملی مربوط به محصولات زراعتی، به زنان اولولیت بدهد.
هم‌چنین شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از همکاری‌ها موثر وزارت زراعت با اداره تدارکات ملی یاد کرده و گفت وزارت زراعت در این بخش با اداره تدارکات ملی همکار است و با استخدام روسای جدید در وزارت زراعت این همکاری‌ها بیشتر شده و تسریع می‌یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها