جشن دهقان و سال نو به تمام هم‌وطنان، به خصوص به دهقانان زحمت‌کش مبارک!

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲ - ۱۰:۲۲
جشن دهقان و سال نو به تمام هم‌وطنان، به خصوص به دهقانان زحمت‌کش مبارک!


وزارت زراعت، در سال ۱۳۹۹ پروژه‌های مختلف را در سکتورهای زراعت، آبیاری، مالداری و منابع طبیعی تطبیق کرده است.
خوشبختانه با عملی ساختن پروژه‌های آبیاری حدود ۹۷ هزار هکتار زمین آبیاری شده که به صورت عموم باعث افزایش حاصلات زراعتی شده و به صورت خاص تولیدات گندم و برنج نسبت به سال‌های دیگر افزایش داشت.
در عین حال، ده‌ها هزار جریب باغ و بیش از ۱۰ هزار ساختمان شامل سردخانه‌های صفرانرژی، ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو اعمار شد.
متأسفانه نسبت کمبود برف و باران در زمستانی که گذشت، در سال ۱۴۰۰ احتمال خشک‌سالی وجود دارد. حکومت در این مورد آگاه است و با طرح پلان‌ها، تا جایی که مقدور است از زیان‌های بیش‌تر خشک‌سالی جلوگیری صورت خواهد گرفت.
وزارت زراعت در سال ۱۴۰۰ در انکشاف سکتورهای باغداری، مالداری و لبنیات توجه بیش‌تر خواهد کرد.
تلاش‌های ما به امید موفقیت افغانستان در رسیدن به خودکفایی پیوسته ادامه خواهد داشت.
به امید افغانستان سربلند و سرسبز
با احترام
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان از ولسوالی اشکاشم

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان طی سفری رسمی به ولسوالی اشکاشم، از مدیریت خدمات زراعتی و فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد دیدار نموده و ضمن بررسی مشکلات، راه‌حل‌های. . .

بازگشت به خبرها