در کمپاین نهال‌شانی امسال در سمنگان، بیش از ۳۱۰هزار نهال غرس شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ - ۱۱:۵۳
در کمپاین نهال‌شانی امسال در سمنگان، بیش از ۳۱۰هزار نهال غرس شد

۱۹ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، همزمان با برگزاری محفل گرامی‌داشت از روز ملی نهال‌شانی، اعلام کرده که در کمپاین نهال‌‌شانی امسال بیش از ۳۱۰هزار نهال در سراسر این ولایت غرس شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان می‌گوید: «در کمپاین نهال‌شانی سال روان در مرکز و ولسوالی‌های شش گانه سمنگان که در ماه قوس آغاز گردیده تا اکنون بیش  ۳۱۰هزار اصله نهال غرس گردیده است.»
آقای ارغندیوال می‌افزاید نود درصد نهال‌های غرس شده مثمر است و شامل نهال‌های بادام، زردآلو، سبیب، گیلاس، شفتالو و انگور می‌باشد. او گفت از جمله‌ی نهال‌های غرس شده، سی‌هزار آن از طریق قوریه‌های ریاست زراعت، ده‌هزار آن از طریق موسسات و ۲۷۰هزار نهال دیگر از طریق انجمن قوریه‌داران تهیه و غرس شده است.
قابل ذکر است که کمپاین نهال‌شانی در ولایت سمنگان، همه ساله از ماه قوس شروع می‌شود.
هم‌چنین ریاست زراعت سمنگان، میله‌ای به مناسبت روز ملی نهال‌شانی با حضور مسوولان محلی این ولایت در شهر ایبک مرکز ولایت سمنگان برگزار کرد.
محمدداوود کلکانی والی سمنگان، از میله نهال‌شانی به عنوان یک رسم تاریخی یاد کرده گفت که همه ساله شهروندان کشور به منظور سرسبزی محیط خود در زمین‌های شخصی، پارک‌های تفریحی، کنار جاده‌ها نهال شانده و آن را آبیاری و پرورش می‌کنند.
والی سمنگان گفت: «میله کمپاین نهال‌شانی امسال در کشور تحت شعار "ما در افغانستان صلح می‌خواهیم" آغاز شده و در این کمپاین هر باشنده ولایت سمنگان وظیفه دارد به‌منظور پاک نگهداشتن محیط‌زیست و سرسبزی وطن‌شان یک نهال را به خاطر خود و یک نهال دیگر را برای نسل آینده خویش غرس و تربیه نموده و وجیبه ملی و وطنی خویش را ادا نمایند.»
در اخیر این میله، از کارمندان ریاست زراعت و موسسات همکار این اداره که در راستای سرسبزی و نهال‌شانی تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند، با اهدای تقدیرنامه، قدردانی شد.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها