۳۲ سبزخانه برای زنان روستایی در هرات ساخته شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۳:۳۰
۳۲ سبزخانه برای زنان روستایی در هرات ساخته شد

۷ حوت ۱۳۹۹
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» وزارت زراعت که از طریق برنامه نهاد  «IFAD» تمویل می‌شود، برای رفع چالش‌های معیشتی، ۳۲ سبزخانه را برای زنان روستایی در ولایت هرات ساخته است.
از طریق مشاغل کوچکی که برای آن‌ها ایجاد شده، زنان مستفیدشده از سبزخانه‌ها در سبزخانه‌های‌شان انواع مختلف سبزیجات از قبیل (ملی، تره، گشنیز، نوش‌پیاز، بادنجان رومی، بادنجان سیاه، مرچ و ...، کشت می‌کنند و از این محصولات در کنار این که در فامیل‌شان استفاده می‌کنند، مازاد آن را در بازارهای محلی می‌فروشند.
  این زنان روستایی اکنون می‌توانند با افزودن محصولات‌شان به رژیم‌های غذایی روزانه و آشپزخانه، بیش‌تر نیازهای غذایی روزمره‌ی خانواده‌ی خود را برطرف کنند و همین امر باعث می‌شود که محصولات مازادشان را به بازارهای محلی بفروشند و پول نقد ثابتی داشته باشند.
 شایان ذکر است که اندازه‌ی هر یک از این سبزخانه‌ها ۴۰ متر مربع است. این سبزخانه‌ها در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان و غوریان ولایت هرات ساخته شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS