تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۳:۱۶
تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

۷ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۶۶ پروژه آبیاری را در ولایت فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا CBARD، تطبیق کرده است.
این پروژه‌ها به منظور تنظیم آب، آبیاری زمین‌های خشک، حمایت از دهقانان و افزایش حاصلات در فراه تطبیق شده است. در نتیجه تطبیق این پروژه‌ها صدها جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که مسؤولان این بندر از وارد شدن ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

رییس جدید زراعت ولایت کابل معرفی شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، مولوی محراب الدین  بلال به‌عنوان رییس زراعت ولایت کابل گماشته شد و امروز رسماً کارش را آغاز کرد.
مولوی محراب الدین بلال. . .

بازگشت به خبرها