صادرات نخستین محموله کشمش افغانستان به اوزبیکستان آغاز گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۶
صادرات نخستین محموله کشمش افغانستان به اوزبیکستان آغاز گردید

۶ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت در هم‌آهنگی دفتر مشاوریت رییس جمهور در امور صادرات و تولیدات داخلی و شرکت «ایرا فورت»، صادرات نخستین محموله‌ی کشمش سرخ افغانستان را به اوزبیکستان آغاز کرد.
جلال‌الدین سعید، مشاور رییس جمهور در امور صادرات و تولیدات داخلی می‌گوید: «دیدگاه اقتصادی رییس جمهور افغانستان این است که محصولات صادراتی کشور را معیاری بسازیم و هم‌چنان بازار‌های فروش محصولات زراعتی افغانستان را که قبلاً از دست رفته، دوباره به دست بیاوریم که خوشبختانه این ظرفیت در کشور وجود دارد.»
جلال‌رحمان شرر رییس شرکت ایرا فورت می‌گوید که ۶۰ تُن کشمش سرخ افغانستان را به ارزش بیش ۶۰ هزار دالر امریکایی برای نخستین بار به اوزبیکستان صادر می‌کند. کشمش سرخ افغانستان به بیش‌تر در شیرینی باب و غذاها استفاده می‌شود، هر تن آن مبلغ یک هزار دالر امریکایی فروخته می‌شود.
این در حالی است که چند روز قبل، دولت افغانستان صادرات ۱۴ قلم میوه خشک را به کانادا نیز آغاز کرد بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS