بیش از دوصدهزار نهال در بادغیس غرس می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - ۱۳:۱۳
بیش از دوصدهزار نهال در بادغیس غرس می‌شود

۲۹دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، کمپاین‌ نهال‌شانی در این ولایت را آغاز کرده است. قرار است در جریان این کمپاین، ۲۱۱هزار و ۹۸۳ اصله نهال در سراسر ولایت بادغیس غرس شود.
این نهال‌ها شامل پسته، سیب، شفتالو، توت، چهارمغز، انگور و هم‌چنین نهال‌های غیرمثمر از قبیل ناجو، اکاسی‌گلدار، مورفان، ارغوان، بنوش وطنی و بنوش روسی می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها