دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۴:۳۹
دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

۲۲ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست صحت حیوانی و ریاست خدمات مالداری وزارت واقع در دارالامان دیدار کرد. هدف از این دیدار، شنیدن مشکلات و دریافت نیازمندی‌ها به هدف بهبود کار این بخش بود.
وزیر زراعت از ادارات، لابراتوارها، بانک واکسین و دیگر بخش‌های این ریاست دیدار کرد و از آنان درباره‌ی مشکلات، نیازمندی‌ها و زمینه‌های بهبود امور پرسید.
مسوولان ریاست صحت حیوانی دست‌آوردها، پلان‌ها و مشکلات‌شان را ارایه کردند. آنان راجع به مشکلات‌شان گفتند که شماری از کارمندان در این ریاست به سطح دکترا و ماستری تحصیل کرده‌اند و مسلکی هستند، اما بست‌های‌شان بالا نرفته است. هم‌چنان افزودند که در استیشن‌های قرنطین در گمرک‌ها، افرادی با معاشات اندک استخدام شده‌اند، در حالی که باید افراد مسلکی و با معاش بهتر، برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر از این مرکزها، استخدام شوند.
پس از آن داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به مسوولان ریاست صحت حیوانی گفت که پلان‌هایی‌شان را برای بهبود شرایط تنظیم و نیازمندی‌های‌شان را پیشنهاد کنند.
هم‌چنان وزیر زراعت راجع به تولید و تزریق واکسین‌های حیوانی به ریاست صحت حیوانی وظیفه سپرد تا ضمن بررسی نیازها، روشن بسازند که کار تولید و یا خرید واکسین به چی صورت و از کدام کشور ارزان تمام می‌شود تا پس از این، به اساس برنامه‌ی سهل‌تر، واکسین‌های حیوانی فراهم و تزریق شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS