اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۰:۲۹
اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

۱۹ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با رهبری و شماری از اعضای اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان دیدار کرد. در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی بخش مرغداری و زمینه‌های رشد کاروبار مرغداران صحبت شد.
 در آغاز رهبری و اعضای اتحادیه از وزیر زراعت به خاطر حمایت‌های وزارت زراعت از رشد سکتور مرغداری و مرغداران قدردانی کردند و سپس خواهان افزایش توجه برای رشد بیش‌تر و خودکفایی این سکتور شدند.
انصارالله بختانی، رییس اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان، گفت که ۸۰ درصد از نیازهای کشور به گوشت مرغ همین حالا از طریق تولیدات داخلی و فارم‌های پرورش مرغان گوشتی تامین می‌شود. آقای بختانی گفت که باید حمایت‌ها از سکتور مرغداری بیش‌تر و واردات در این بخش محدود و تحت شرایط ساخته شود.
آقای بختانی گفت لازم است که با حمایت وزارت، ظرفیت‌ها در بخش افزایش تولید تخم مرغ بیش‌تر شود، تعرقه بر واردات جوجه مرغ  بلند برود تا رقابت داخلی برای تولید شکل بگیرد و هم‌چنان او پیشنهاد کرد که میان وزارت زراعت و اتحادیه، یک بورد تخنیکی ایجاد و هم‌آهنگی میان دو بخش بیش‌تر شود.
 اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان پیشنهاد کرد که واردات محصولات مرغداری در کل به اساس شرایط و نیاز باشد. هم‌چنان رییس این اتحادیه  گفت که لازم است تعرفه بر واردات محصولات مرغداری افزایش یابد و از قاچاق این محصولات جلوگیری شود.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، راجع به مسایل طرح شده توسط  اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان صحبت کرد و ‌گفت که باید اول مرغداران با راه‌اندازی یک سروی، ظرفیت واقعی تولید را نشان بدهند و  و نیز در این بخش کمبودها مشخص شود تا بر اساس واقعیت‌ها و به صورت معقول، در بخش خودکفاسازی مرغداری کار کنیم تا به خودکفایی نزدیک شویم.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

بررسی نُه پایه آنتن مخابراتی در ولسوالی درزاب ولایت جوزجان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هیأتی متشکل از نمایندگان مقام ولایت جوزجان، اداره استخبارات و آمریت تخنیکی امور زمینداری از بخش‌های تصفیه و کدستر، از ۹. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۳:۵۸
Background image

توزیع وسایل کشت زعفران برای دهقانان در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برای ۵۳ تن از دهقانان زعفران‌کار وسایل زراعتی مربوط به کشت و پروسس زعفران توزیع گردید.
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ،. . .

بازگشت به خبرها