پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۵:۳۹
پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

۱۸ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چهار ولایت، باغ‌های متراکم درختان همیشه سبز (یا ستروس) می‌سازد که کار ساخت این باغ‌ها به حمایت بانک انکشاف آسیایی، از طریق پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری به پیش برده خواهد شد.
احداث این باغ‌های متراکم، یکی از برنامه‌هایی است که پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP)، از پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، در پلان سال مالی ۱۴۰۰ خویش در نظر گرفته است.
این باغ‌ها بیش‌تر در ولایت‌هایی که آب و هوای مناسبی برای پرورش درختان همیشه سبز دارند، ساخته خواهد شد. از این رو ولایت‌هایی که برای ساخت این باغ‌ها انتخاب شده ننگرهار، لغمان، خوست و کنر است.
۱۹۹ جریب باغ متراکم «ستروس» با تمویل بانک انکشاف آسیایی (ADB) و توسط وزارت زراعت قرار است در ولایت‌های ننگرهار ۵۰ جریب، کنر ۵۰ جریب، لغمان ۴۹ جریب و خوست ۵۰ جریب ساخته شود.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها