پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۵:۳۹
پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

۱۸ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چهار ولایت، باغ‌های متراکم درختان همیشه سبز (یا ستروس) می‌سازد که کار ساخت این باغ‌ها به حمایت بانک انکشاف آسیایی، از طریق پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری به پیش برده خواهد شد.
احداث این باغ‌های متراکم، یکی از برنامه‌هایی است که پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP)، از پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، در پلان سال مالی ۱۴۰۰ خویش در نظر گرفته است.
این باغ‌ها بیش‌تر در ولایت‌هایی که آب و هوای مناسبی برای پرورش درختان همیشه سبز دارند، ساخته خواهد شد. از این رو ولایت‌هایی که برای ساخت این باغ‌ها انتخاب شده ننگرهار، لغمان، خوست و کنر است.
۱۹۹ جریب باغ متراکم «ستروس» با تمویل بانک انکشاف آسیایی (ADB) و توسط وزارت زراعت قرار است در ولایت‌های ننگرهار ۵۰ جریب، کنر ۵۰ جریب، لغمان ۴۹ جریب و خوست ۵۰ جریب ساخته شود.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها