بیش از پنج‌هزار هکتار زمین در سمنگان از وجود ملخ‌های مضر پاک‌سازی شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۵:۳۸

۲۶ جوزای ۱۳۹۸
روند مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی و مور خیمه‌ساز و کنترول آفات تاک‌ها در ولایت سمنگان به پایان رسید.
این روند در چهاردهم حمل در مرکز ایبک و ولسوالی‌های حضرت‌سلطان و دره‌صوف‌ها راه‌اندازی شده بود. در این مدت پنج‌هزار و ۷۴ هکتار زمین زراعتی و چراگاه از وجود ملخ‌های مضر پاک‌سازی شده است. هم‌‌چنین چهل‌هزار و ۳۸۲ نهال نیز به‌ اطر از بین رفتن مورهای خیمه‌ساز دواپاشی شده است. در بخش کنترل آفات تاک‌های انگور نیز ۴۷ هزار و ۳۲۰ تاک جهت از بین رفتن بیماری خاکسترک و آتشک دواپاشی شده است.
هم‌چنین در جریان این برنامه ۶۸۵ دهقان نیز آموزش دیده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها