سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ: ۱۴۵ کشمش‌خانه به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۶:۳۳
بلخ ته دکرنې وزير سفر: ۱۴۵مميزخونې ګټې اخيستنې ته وسپارل شول

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در کنار افتتاح برخی از پروژه‌های دیگر زراعتی، ۱۴۵ کشمش‌خانه را در ولایت بلخ به بهره‌برداری سپرد.
این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، مارمل، چهاربولک، چمتال، دولت‌آباد، کشنده، بلخ، ‌کلدار و شورتپه ساخته شده است. هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش در یک نوبت دارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت ۱۴۵ کشمش‌خانه‌ی یادشده ۶۰ میلیون و هشت هزار و ۲۵۰ افغانی می‌شود.
این کشمش‌خانه‌ها برای باغداران ساخته شده و وزارت زراعت ۹۰ درصد هزینه‌ی آن را پرداخته است. مستفیدشونده‌گان تنها ۱۰ درصد هزینه را متقبل شده‌اند.
هدف از ساخت این کشمش‌خانه‌ها، زمینه‌سازی برای رشد اقتصاد باغداران و جلوگیری از فاسد شدن و یا فروش انگور به بهای اندک است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۵۲
Background image

سخن‌رانی وزیر عدلیه در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت 

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان، در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت حضور یافته و پیرامون جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۴۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی نمک‌آب تخار

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گویند روند توزیع مرغ‌های تخمی برای ۲۵ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی نمک‌آب این ولایت با نظارت آمریت مالداری و صحت حیوانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۴۴
Background image

آغاز سومین روز سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سومین روز سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تلاوت آیات مبارک قرآن کریم و سخنرانی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی،. . .

بازگشت به خبرها