مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۰
مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

۲۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ولایت قندهار می‌گویند که در کنار سبزیجات دیگر، سال به سال حاصلات مرچ سرخ نیز در این ولایت بیش‌تر می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار می‌گوید که خاک این ولایت با هر نوع سبزی و ترکاری تطابق دارد و به همین خاطر در این ولایت در کنار سبزیجات دیگر، تولید مرچ سرخ نیز بیش‌تر شده است.
آقای سیدی می‌گوید که در سطح ولایت قندهار امسال سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین مرچ سرخ کشت می‌شود که از کشت‌زارها میزان مرچ سرخ خشک، به کم‌وبیش دو هزار تن می‌رسد.
رییس زراعت قندهار افزود که همین اکنون در بازارهای این ولایت، بهای یک کیلو مرچ سرخ خشک ۲۰۰ تا ۲۵۰ افغانی است که از این راه، برای دهقانان حاصل خوبی به دست می‌آید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده در ولسوالی عنابه پنجشیر

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل باغچه خانگی برای شماری از خانواده‌های مستحق در ولسوالی عنابه نظارت به‌عمل آورد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

بازگشت به خبرها