کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۱۳
کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
کار پرستاری و پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در ۲۰ جریب زمین در مربوطات قوریه‌ی انار باغ ولایت هلمند، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد.
زلمی الکو رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید که در این دوره از پرستاری (نرسری) نهال‌ها، نسل‌های درختان گوناگون میوه‌دار و بی‌میوه پرورش داده می‌شود تا در آینده به زمین‌داران و باغداران این ولایت داده شود.
به گفته‌ی آقای الکو، ریاست زراعت ولایت هلمند در این اواخر روی چگونه‌گی درختان گوناگون میوه‌دار و زینتی تحقیق کرده است که در کنار دریافت نتایج خوب، حالا می‌کوشد که درختان یادشده را در دوره‌های پرستاری (نرسری) بیش‌تر بپرورد و به دست‌رس زمین‌داران و باغداران هلمندی قرار بدهد.
زلمی الکو می‌گوید که ریاست وی، می‌خواهد با تکثیر و ترویج درختانی که با خاک و هوای ولایت هلمند مطابقت دارند و دارای انواع جدید و میوه‌های ارزش‌مند اند؛ زمینه‌های بهتر کاری را برای دهقانان و باغداران فراهم کند تا میزان درآمد دهقانان و باغداران بیش‌تر شود.
باید گفت که امسال از سوی ریاست زراعت هلمند نزدیک به ۱۰۰ هزار نهال و از جانب سکتور خصوصی در این ولایت حدود یک میلیون نهال میوه‌ای و زینتی آماده‌ی توزیع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها