۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۵
۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

۲۰ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گویند که در این ولایت  ۲۶ فارم ماهی‌پروری در همکاری وزارت زراعت آبیاری و مالداری با سکتور خصوصی تا اکنون ایجاد شده است.
کاپیسا یکی از ولایت‌هایی است که آب‌وهوای مناسب برای پرورش ماهی دارد و تنها امسال ۱۵ متریک تن گوشت ماهی و حدود  ۲۷۰ هزار  جوجه‌ماهی تولید کرده است.
صیاد یکی از مارکیت‌های مناسب برای عرضه ماهی است. در این بازار نه تنها تولید ماهی داخی این ولایت، فروخته می‌شود بلکه از سایر ولایت‌ها و خارج کشور نیز به این بازار ماهی وارد می‌شود.
ماهی صیاد از شهرت و کیفیت خاصی برخوردار است که علاقه‌مندان زیادی دارد و سالانه هزاران تن برای خوردن ماهی صیاد از این محل تفریحی دیدن می‌کنند که زمینه‌های کار را برای شماری از باشنده‌گان این محل فراهم کرده است. این میطان تقاضا، کاپیسا را به بستر مناسبی برای ماهی‌پروری بدل کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۹
Background image

کشت بذر گندم در قطعات نمایشی ولسوالی دهدادی بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند عملی کشت بذر گندم در پنج قطعه نمایشی در قریه‌جات شیرآباد، بابه‌کهنه و پشت‌باغ ولسوالی دهدادی ولایت بلخ  با همکاری تیم تخنیکی دفتر WHH و مدیریت ترویج باغداری این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۷
Background image

آموزش دهاقین سبزی‌کار در ولسوالی کشنده بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
برنامه آموزشی برای شماری از دهاقین سبزی‌کار قریجات شرق و غرب دریای ولسوالی کشنده (مرکز آق‌کپرک) برگزار شد که در آن موضوعات مرتبط با کاشت، داشت و برداشت سبزیجات مورد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع پیاز زعفران و تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
روند توزیع پیاز زعفران و تجهیزات مربوطه در ولسوالی شولگره بلخ به‌منظور ترویج کشت زعفران و حمایت از دهقانان واجد شرایط عملی گردید. این برنامه با هماهنگی مدیریت خدمات. . .

بازگشت به خبرها