به ۴۱ باغدار و دهقان در فاریاب روش استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی آموزش داده شد

user-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۶:۲۸
به ۴۱ باغدار و دهقان در فاریاب روش استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی آموزش داده شد


۲۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آموزش‌دهی مهرات‌های استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی به ۴۱ تن از باغداران و دهقانان ولسوالی‌های شیرین‌تگاب و دولت‌آباد خبر داد.
این باغداران و دهقانان، مهارت‌ها و روش‌های خشک کردن انگور در کشمش‌خانه‌ها، نحوه‌ی ذخیره‌سازی کچالو در ذخیره‌گاه‌ها و طریقه‌های ذخیره‌کردن محصول پیاز در ذخیره‌گاه‌ها را آموزش دیدند.
در نتیجه‌ی این برنامه‌ی آموزشی، دهقانان یادشده با چگونه‌گی برداشت حاصلات انگور جهت بدل کردن به کشمش در کشمش‌خانه، روش‌های سنتی کشمش‌سازی انگور در خانه، خواص، منفعت و عوارض جانبی کشمش آشنا شدند.
 چگونه‌گی برداشت حاصل، روش‌های پاک‌کاری، سورت، درجه‌بندی، اندازه کردن، بسته‌بندی، پلان‌گذاری و ذخیره کچالو و پیاز، جابه‌جا کردن بوجی‌های کچالو و پیاز در ذخیره‌گاه‌ها استفاده درست، نگهداری و مراقبت از ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز، پاک‌سازی و حفظ‌الصحه چهاراطراف ذخیره‌گاه‌ها و معیارهای انتقال کچالو از ذخیره‌گاه به بازار، از دیگر مهارت‌هایی بود که دهقانان در این برنامه‌ی آموزشی یاد گرفتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها