مسوولان صندوق انکشاف زراعت درباره‌ی برنامه‌های‌شان به وزیر زراعت معلومات دادند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۹:۱۶
د کرنې د پراختیا صندوق چارواکو دکرنې وزیر ته دخپلو برنامو په هکله مالومات وړاندې کړل


۲۰ قوس ١٣٩٩
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری وز در دفتر کارش با هیات عامل صندوق انکشاف زراعت و رییس شورای عالی این صندوق دیدار کرد.
ضمن بحث و تبادل نظر روی موضوعات مختلف کارهای این صندوق در این دیدار، مسوولان صندوق انکشاف زراعت، معلومات مفصلی را در قالب "پریزینتیشن" راجع به چگونه‌گی تشکیلات، وظایف و مسوولیت‌های اعضای هیات عامل، وظایف کمیته‌های شورای عالی صندوق، فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اخیر این صندوق در قسمت اعطای قرضه به متشبثان عرصه زراعت و دهاقین، ارائه دادند.
در اخیر آقای احدی به رییس و اعضای هیات عامل صندوق انکشاف زراعت رهنمودهای لازمی‌اش را در خصوص پیش‌برد وظایف و مسوولیت‌های محوله ارائه کرد و تاکید ورزید که کوشش شود تا به دهقانان و متشبثان زراعت توجه خاص صورت گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها