در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۵:۵۸
در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که سالانه در این ولایت نزدیک به ۱۰ میلیون و ۴۵۰ هزار جوجه‌ مرغ گوشتی تولید می‌شود.
این ریاست تاکید کرده که پرورش مرغ‌های تخم‌گذار و گوشتی از مهم‌ترین صنعت مرغداری در بلخ است و این صنعت طی پنج سال اخیر در نتیجه همکاری‌ها و حمایت‌های وزارت زراعت رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.
سالم ساعی رییس زراعت بلخ، می‌گوید که تا کنون در بخش مرغداری در این ولایت بیش از ۱۵ میلیون دالر سرمایه‌گذاری شده است. به گفته‌ی او، همین اکنون بیش از یک‌هزار فارم مرغداری بزرگ و کوچک در ولایت بلخ فعالیت دارند و روزانه حدود ۱۵ تُن کیلوگرام گوشت مرغ وارد مارکیت می‌سازند.
ریاست زراعت بلخ می‌افزاید که سالانه حدود ۲۰ میلیون تخم مرغ نیز در این ولایت تولید می‌شود. به گفته‌ی این ریاست، بخشی از جوجه‌های مرغ جهت تولید گوشت، توسط فارم‌داران از کشورهای پاکستان، ایران و ازبکستان وارد می‌شود.
آقای ساعی می‌افزاید که فارم‌های مرغداری بلخ، نیازمندی مارکیت این ولایت به گوشت مرغ را تامین می‌کنند و در عین حال، گوشت مرغ از بلخ به ولایات هم‌جوار نیز صادر می‌شود.
در همین حال، مرغداران می‌گویند که به دلیل بلند بودن قیمت استفاده از برق و هم‌چنین دست‌رسی نداشتن به برنامه‌های سب‌سایدی، در فصل سرما میزان تولید فارم‌های مرغداری کاهش پیدا می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS