۶۹ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۶:۱۶
۶۹ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۸ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، در دو ولسوالی بهسود ولایت میدان‌وردک ۶۹ ذخیره‌گاه کچالو را ساخته و به بهره‌برداری سپرد.
دهقانان مستفیدشونده حالا می‌توانند که صدها تن حاصل کچالوی مزارع‌شان را که اضافه از مصرف و فروش باشد، نگهداری کنند و نگذارند فاسد شود.
کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها را پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری عملی کرده است. در ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۴۰ میلیون افغانی هزینه شده است که ۹۰ درصد آن را وزارت زراعت و تنها ۱۰ درصد آن را دهقانان مستفیدشونده پرداخته‌اند.
ذخیره‌گاه‌های یادشده هر کدام ظرفیت نگهداری حدود ۱۲ تُن کچالو را دارد. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها دهقانان میدان‌وردک می‌توانند محصولات کچالوی اضافه از مصرف و فروش‌شان را برای زمان مناسب تقاضای بازار نگهداری و سپس به بهاری بهتر بفروشند.
باید گفت که چند روز قبل‌تر هم ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۵ ذخیره‌گاه پیاز توسط پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد.
هدف از تطبیق این پروژه‌ها مدیریت محصولات زراعتی، مصون‌سازی محصولات دهقانان و باغداران و افزایش درآمد آنان است. اشتغال‌زایی یکی دیگر از هدف‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS