کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در فراه تکمیل شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۱:۵۳
کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در فراه تکمیل شد


۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، می‌گوید که کار ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها آماده‌ی بهره‌برداری‌اند.
باید گفت که وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت فراه، کار ساخت ۵۳ کشمش‌خانه و ۲۲۶ ذخیره‌گاه پیاز را با هزینه ۱۲۲ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۱۴۹ افغانی در تابستان امسال آغاز کرد. کار متباقی پروژه‌ها نیز تا ۹۵ درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها