از صد کارمند وزارت زراعت برای بورسیه ماستری جاپان امتحان گرفته شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۲ - ۱۵:۳
از صد کارمند وزارت زراعت برای بورسیه ماستری جاپان امتحان گرفته شد
۱۲ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از صد تن از کارمندان خود به منظور اخذ بورسیه تحصیلی جاپان، امتحان گرفت.
قرار است از میان این صد نفر، ۲۵ کارمند به منظور ادامه‌ی تحصیل در مقطع ماستری، به جاپان فرستاده شوند. هشت تن از مستفیدشوندگان این بورسیه تحصیلی، زنان خواهند بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها