از صد کارمند وزارت زراعت برای بورسیه ماستری جاپان امتحان گرفته شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۲ - ۱۵:۳
از صد کارمند وزارت زراعت برای بورسیه ماستری جاپان امتحان گرفته شد
۱۲ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از صد تن از کارمندان خود به منظور اخذ بورسیه تحصیلی جاپان، امتحان گرفت.
قرار است از میان این صد نفر، ۲۵ کارمند به منظور ادامه‌ی تحصیل در مقطع ماستری، به جاپان فرستاده شوند. هشت تن از مستفیدشوندگان این بورسیه تحصیلی، زنان خواهند بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS