کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در قندهار آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۱:۱۸
کندهار کې د خرماوو ۲۵ جریبه سوداګریز بڼونه جوړیږي

۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت قندهار از آغاز کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در این ولایت خبر می‌دهد. این باغ‌ها به منظور ترویج کاشت و تولید خرما در سه ولسوالی این ولایت ساخته می‌شود. این نخستین بار است که در قندهار قدم به ساخت باغ‌های تجارتی خرما برداشته می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی، رییس زراعت قندهار می‌گوید که این پروژه دو میلیون افغانی هزینه می‌برد و در جریان آن در سه ولسوالی ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما ساخته می‌شود. روند ساخت این باغ‌ها از ولسوالی دامان به صورت رسمی آغاز شد.
این باغ‌ها به منظور ترویج پرورش و در نهایت تولید خرما ساخته می‌شود.
هم‌چنان به آن شمار باغدارانی که نخل‌های خرما دارند، آموزش و آگاهی داده می‌شود.
یکی از کارهای جدید وزارت زراعت در سال‌های اخیر، پرورش، نگهداری و معرفی درختان خرما به دهقانان بوده است.
پیش از این نیز در شماری از ولایت‌های دیگر کشور نیز باغ‌های تجارتی خرما ساخته شده بود.
هلمند، فراه، قندهار، لغمان، ننگرهار و نیمروز، در کنار قندهار ولایت‌هایی اند که در آن‌ها خرما پرورش و تولید می‌شود.
ساخت باغ‌های تجارتی خرما در ولایت‌های کشور، برخاسته‌ی از طرح جدید وزارت زراعت برای ایجاد نخلستان‌های خرما و تولید خرما برای مصارف داخلی است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

بازگشت به خبرها