حاجی میرآغا از دو جریب باغ شفتالو، ۳۰۰ هزار افغانی درآمد کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۲ - ۱۴:۱۷

۱۲ جوزای ۱۳۹۸
حاجی میرآغا یک تن از مستفیدشونده‌گان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری (#NHLP) وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است. او در قریه غوران ولسوالی گذره ولایت هرات زنده‌گی می‌کند. چهار سال پیش، وزارت زراعت، برای حاجی میرآغا، دو جریب باغ شفتالوی زودرس ساخت.
میراغا می‌گوید: "در دو سال اول از باغ خود، دل‌سرد شده بودم، اما امسال شکر از حاصل دو جریب شفتالوی زودرس، ۳۰۰ هزار افغانی درآمد کردم."
او می‌گوید این رقم به مراتب از درآمدی که پیش از احداث باغ از زمینش به دست می‌آورد بیش‌تر است.
حاجی میر آغا می‌افزاید: "وقتی حاصل شفتالوی زودرس را جمع می‌کردم دهقانان همسایه از دیدن بهترین حاصل شفتالو حیرت زده بودند و به احداث باغ‌های میوه تشویق شدند، تصمیم دارند در سال آینده این نوع باغ‌ها را ایجاد کنند."

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها