پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری در چهار ولایت ۱۸۶ کشمش‌خانه و در هفت ولایت ۳۳۶ ذخیره‌خانه پیاز می‌سازد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۳:۴۵
پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری در چهار ولایت ۱۸۶ کشمش‌خانه و در هفت ولایت ۳۳۶ ذخیره‌خانه پیاز می‌سازد

۸ قوس ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور حمایت از دهاقین در کشور ۳۳۵ ذخیره‌گاه پیاز و هم‌چنان ۱۸۶ کشمش‌خانه می‌سازد، که کار اکثر این پروژه‌ها تکمیل گردیده و این زیربناها به بهره‌برداری سپرده شده است. تا یک هفته‌ی دیگر کار ساختمان‌های دیگر نیز تکمیل می‌شود.
از مجموع پروژه‌ها، ۳۳۵ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت‌های کابل، بامیان، پکتیا، پکتیکا، میدان‌وردک، لوگر و غزنی قرار دارد و با بهره‌برداری آن‌ها دهقانان قادر می‌شوند سالانه بیش از چهار هزار تُن پیاز را ذخیره کنند. این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه مجموعی ۱۶۴میلیون و ۹۳۳ هزار و ۲۳۰ افغانی ساخته می‌شود. ۸۰ درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و ۲۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان تامین شده است.
هم‌چنان ۱۸۶ کشمش‌خانه به هزینه‌ی مجموعی ۱۵۹ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۵۴۲ افغانی در ولایت‌های کابل، پکتیکا، لوگر و غزنی ساخته شده است، که تنها ۲۰ درصد از هزینه‌اش را دهقانان پرداخت می‌کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۳ - ۱۴:۵۴
Background image

نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

کارمندان بخش ترویج باغداری و حفظ الصحه نباتی ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از باغ‌های بادام و زردآلو در این ولسوالی بازدید کرده و وضعیت آن‌ها را بررسی کردند.
در این برنامه، از یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۳۱
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای شماری از مالداران در تخار

۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار به همکاری دفتر کنسرن، چند قلم وسایل جمع آوری و پروسس لبنیات را برای شماری از مالدارن در ده قریه ولسوالی کلفگان توزیع کرد.
این وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۷
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای گروه‌های مالداری در فرخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ گروه مالداری در ولسوالی فرخار، تحت حمایت دفتر کنسرن، نظارت به عمل آورد.
این وسایل شامل یک پایه فریزر، یک. . .

BACK TO NEWS