به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۱:۳۹
به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

۸ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق یکی از پروژه‌هایش، به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه که دارای گل‌خانه‌های کوچک هستند، بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع کرد.
این بسته‌ها به زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های غورماچ و بالامرغاب توزیع شده است. از این بسته‌ها در تولید مربا، ترشی‌باب و رب بادنجان رومی استفاده می‌شود و شامل ۴۷ قلم وسیله مختلف است.
این زنان زراعت‌پیشه می‌توانند با استفاده از بسته‌های توزیع شده‌، محصولاتی را که از گل‌خانه‌های خودشان به دست می‌آورند، پروسس کنند و بفروشند.
هدف از توزیع این بسته‌های پروسس مواد غذایی، کمک به بهبود اقتصاد خانواده‌ها، معرفی محصولات با ارزش زراعتی، بلند بردن سطح آگاهی تولیدکننده‌گان و اشتغال‌زایی برای خانم‌ها است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که مسؤولان این بندر از وارد شدن ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
Background image

رییس جدید زراعت ولایت کابل معرفی شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، مولوی محراب الدین  بلال به‌عنوان رییس زراعت ولایت کابل گماشته شد و امروز رسماً کارش را آغاز کرد.
مولوی محراب الدین بلال. . .

بازگشت به خبرها