نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛ ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۳۷
نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛  ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

۵ عقرب ۱۳۹۹
۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانی غذا ۲۰۲۰ استانبول، برای نمایش محصولات زراعتی کشور جهت دریافت قراردادهای فروش، شرکت کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت که در این نمایشگاه به نماینده‌گی از وزارت زراعت شرکت کرده است، می‌گوید با هم‌آهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به کمک اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا USAID، زمینه‌ی اشتراک ۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی گلفوود ۲۰۲۰ استانبول فراهم شد و این شرکت‌ها محصولات‌شان را در نمایشگاه یاد شده به نمایش گذاشتند.
آقای حبیبی می‌افزاید میوه‌ی خشک، زعفران، انجیر، زیره و نباتات طبی از محصولات افغانستان است که در نمایشگاه جهانی غذا ۲۰۲۰ نمایش داده شده است و امید داریم که قراردادهای خوبی را برای شرکت‌های افغانستان به منظور افزایش صادرات، به دست بیاوریم.
باید گفت که در این نمایشگاه ۵۰۰ کمپنی و ۴۵ کشور شرکت کرده‌اند

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها