نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛ ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۳۷
نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛  ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

۵ عقرب ۱۳۹۹
۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانی غذا ۲۰۲۰ استانبول، برای نمایش محصولات زراعتی کشور جهت دریافت قراردادهای فروش، شرکت کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت که در این نمایشگاه به نماینده‌گی از وزارت زراعت شرکت کرده است، می‌گوید با هم‌آهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به کمک اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا USAID، زمینه‌ی اشتراک ۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی گلفوود ۲۰۲۰ استانبول فراهم شد و این شرکت‌ها محصولات‌شان را در نمایشگاه یاد شده به نمایش گذاشتند.
آقای حبیبی می‌افزاید میوه‌ی خشک، زعفران، انجیر، زیره و نباتات طبی از محصولات افغانستان است که در نمایشگاه جهانی غذا ۲۰۲۰ نمایش داده شده است و امید داریم که قراردادهای خوبی را برای شرکت‌های افغانستان به منظور افزایش صادرات، به دست بیاوریم.
باید گفت که در این نمایشگاه ۵۰۰ کمپنی و ۴۵ کشور شرکت کرده‌اند

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۰
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در روسیه

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با تاجران افغان در مسکو برای گسترش سرمایه‌گذاری

 ۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در سفارت افغانستان در شهر مسکو با شماری از تاجران. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۱
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سردخانه ۱۰۰ تُنی در ولایت فاریاب

پروژه اعمار سردخانه معیاری ذخیره‌سازی میوه‌جات به ظرفیت ۱۰۰ تُن از بودجه انکشافی ریاست زیربناهای زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در شهر میمنه ولایت فاریاب به‌گونه کامل تکمیل و آماده. . .

بازگشت به خبرها