حاصلات شلغم در ولایت هرات به چهار هزار و ۵۰۰ تن رسیده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۳:۵۳
حاصلات شلغم در ولایت هرات به چهار هزار و ۵۰۰ تن رسیده است


۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت هرات می‌گویند که امسال در ولایت هرات دو هزار و ۵۰۰ هکتار زمین شلغم کاشته شده بود که از آن در حدود چهار هزار و ۵۰۰ تُن شلغم به دست آمده است.
شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و دارای بریده‌گی‌های زیاد است. کشت شلغم در ولایت هرات نظر به علاقه‌ی دهقانان این ولایت صورت می‌گیرد.
 شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده است، بلکه از حیث سایر ویژه‌گی‌های غیرغذایی هم سرآمد است و در زمره‌ی سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.
شلغم در خانواده سبزیجاتی نظیر کلم‌بروکلی، کلم بروکسل، کلم برگ و خردل قرار می‌گیرد.
شلغم از سبزیجات مورد علاقه مردم افغانستان است و در زمستان، استفاده از آن بیش‌تر است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها