تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۵:۱۱
تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

۲۴ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۲۵ کشمش‌خانه در ولایت کابل روبه پایان است و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر آماده‌ی بهره‌برداری شود.
کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها که توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به پیش برده می‌شود، تاکنون ۹۵ درصد پیش رفته است.
این کشمش‌خانه‌ها با هزینه ۱۰۷ میلیون و ۱۵۴هزار و ۲۶۲ افغانی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. ۲۰ درصد این هزینه توسط مستفیدشونده گان و ۸۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته شده است.
هر یک این کشمش‌خانه‌ها در یک نوبت، ظرفیت بدل کردن ۱۲ تا ۱۵ تُن انگور را به کشمش دارد. با بهره‌برداری از این کشمش‌خانه‌ها، انگورداران کابل قادر می‌شوند سالانه یک‌هزار و ۸۰۰ تُن انگور را به کشمش بدل کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۲:۳
Background image

اعمار بند ذخیره آب‌های بهاری در قریه رباط دایکندی به بهره‌برداری رسید


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
یک بند ذخیره آب‌های موسومی  در قریه رباط ولسوالی مرکز ولایت دایکندی از سوی موسسه ناروی در همکاری ریاست زراعت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این بند با ارتفاع ۱۰ متر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۵۸
Background image

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در بغلان افتتاح شد


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در ولایت بغلان از سوی ریاست صنعت و تجارت و با همکاری ادارات امارت اسلامی در هوتل صدف گشایش یافت. در این مراسم، الحاج مولوی شاه محمود. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۵۵
Background image

پروژه کانال آبیاری زراعتی در ولسوالی کشم بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
پروژه ساختمانی کانال آبیاری زراعتی در قریه‌جات سنگاب و میان‌شهر ولسوالی کشم ولایت بدخشان با هزینه بیش از شش میلیون و هفتصد هزار افغانی تکمیل و رسماً افتتاح شد. این. . .

بازگشت به خبرها