روند توزیع تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۴۷
روند توزیع تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد

۲۲ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس آغاز شد و جمعاً ۵۴۸ متریک تن تخم اصلاح‌شده به دهقانان این ولایت توزیع می‌شود.
از این میان ۳۹۱ متریک تن تخم اصلاح‌شده در کمپین عمومی وزارت زراعت به هفت هزار و ۸۲۰ دهقان بادغیسی توزیع می‌گردد.
دهقانان برای دریافت بذرهای اصلاح‌شده‌ای که در کمپین عمومی وزارت به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد، دهقانان تنها ۴۰ فی‌صد قیمت تمام‌شد را می‌پردازند و ۶۰ درصد دیگر را وزارت زراعت پرداخت می‌کند. دهقانان مستفیدشونده از این تخم‌های اصلاح‌شده از قلعه نو مرکز و ولسوالی‌های قادس، جوند، مقر و آب‌کمری بادغیس اند.
هم‌زمان با توزیع این گندم‌ها، ۱۵۷ متریک تن گندم اصلاح‌شده بذری و مقدار (۲۰۷) متریک تن کود کیمیایی از جانب دفترها و موسسات همکار (۵۰ متریک تن از سوی دفتر بین‌المللی وردوِژن،  ۱۰۰ متریک تن از جانب FAI و هفت تن از سوی دفتر IRC) در هم‌آهنگی با ریاست زراعت بادغیس در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توزیع گردیده است.
با توزیع مجموع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم،  پنج هزار و ۴۸۰ هکتار زمین، گندم اصلاح شده کشت خواهد شد.
 باید گفت که سال گذشته در پی توزیع ۸۱۷ متریک تن گندم اصلاح‌شده بذری در ولایت بادغیس از جانب ریاست زراعت و موسسات همکار، یک سال زراعتی خوب وپربار سپری شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها