۳۸۸ ذخیره‌گاه کچالو توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ ارزشی باغداری ساخته شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۵:۵۲
۳۸۸ ذخیره‌گاه کچالو توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ ارزشی باغداری ساخته شده است


۲۱عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه انکشاف زنجیره‌‌ ارزشی باغداری، ۳۸۸ ذخیره‌گاه کچالو مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی را ساخته است.
کار ساخت این ذخیره‌گاه در هفت ولایت توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ ارزشی باغداری به پیش برده شده است. کار ساخت بخش اعظم این ذخیره‌‌گاه به پایان رسیده و در مجموع حدود پنج‌ درصد آن باقی مانده است.
هریک این ذخیره‌گاه که ظرفیت نگهداری ۱۲ تا ۱۵ متریک‌تُن کچالو را دارد، با هزینه مجموعی ۲۳۷میلیون و ۸۱۹هزار و ۴۳۲ افغانی ساخته شده است. هشتاد درصد این هزینه‌ها توسط وزارت زراعت و بیست‌ درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با بهره‌برداری از این ذخیره‌گاه‌ها، حدود پنج‌هزار متریک‌تُن کچالو ذخیره می‌شود.
این ذخیره گاه‌ها در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان وردک، پکتیا، پکتیکا و لوگره ساخته شده‌ است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۳ - ۱۴:۵۴
Background image

نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

کارمندان بخش ترویج باغداری و حفظ الصحه نباتی ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از باغ‌های بادام و زردآلو در این ولسوالی بازدید کرده و وضعیت آن‌ها را بررسی کردند.
در این برنامه، از یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۳۱
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای شماری از مالداران در تخار

۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار به همکاری دفتر کنسرن، چند قلم وسایل جمع آوری و پروسس لبنیات را برای شماری از مالدارن در ده قریه ولسوالی کلفگان توزیع کرد.
این وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۷
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای گروه‌های مالداری در فرخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ گروه مالداری در ولسوالی فرخار، تحت حمایت دفتر کنسرن، نظارت به عمل آورد.
این وسایل شامل یک پایه فریزر، یک. . .

BACK TO NEWS