ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۱:۱۹
ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بدخشان از تکمیل شدن کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر داده می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌ها آماده بهر‌ه‌برداری است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ۷۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۶ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بدخشان ساخته است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به تازگی به پایان رسیده و با آغاز بهره‌برداری از آن مقدار قابل ملاحظه‌ی پیاز و کچالو ذخیره می‌شود.
ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۶۶ میلیون و ۳۶۰هزار و ۸۹۹ افغانی هزینه برداشته که ۹۰درصد آن توسط وزارت زراعت و ده دیگر باقی مانده توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها