امسال در بادغیس ۵۲۶هکتار زمین پسته احداث و احیا شده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۳:۵۴
امسال در بادغیس ۵۲۶هکتار زمین پسته احداث و احیا شده است


۲۰عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، می‌گوید که درسال جاری ۵۲۶ هکتار باغ پسته در ولسوالی‌های مقر و آب‌کمری جدیداً احداث و احیا شده است.
این ریاست می‌افزاید که ۱۲۰ هکتار این ساحات توسط ریاست زراعت و ۴۰۶ هکتار دیگر آن از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری مربوط به وزارت زراعت، جدیداً احداث و احیا شده است.
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌افزایند برای احیای این ساحات ۱۷۶ کیلوگرام تخم پسته خریداری و به صورت مستقیم در چقورک‌های حفرشده کشت شده است. این اقدام از طریق ده انجمن جنگل‌داری توسط ۱۴۴ دهقان انجام شده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز در این ولایت۵۰ هکتار باغ میوه احداث و۳۰ هکتار باغ‌های کهنه را در ولسوالی‌های آب‌کمری، مقر، قادس و قلعه نو احیا کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها