امسال در بادغیس ۵۲۶هکتار زمین پسته احداث و احیا شده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۳:۵۴
امسال در بادغیس ۵۲۶هکتار زمین پسته احداث و احیا شده است


۲۰عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، می‌گوید که درسال جاری ۵۲۶ هکتار باغ پسته در ولسوالی‌های مقر و آب‌کمری جدیداً احداث و احیا شده است.
این ریاست می‌افزاید که ۱۲۰ هکتار این ساحات توسط ریاست زراعت و ۴۰۶ هکتار دیگر آن از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری مربوط به وزارت زراعت، جدیداً احداث و احیا شده است.
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌افزایند برای احیای این ساحات ۱۷۶ کیلوگرام تخم پسته خریداری و به صورت مستقیم در چقورک‌های حفرشده کشت شده است. این اقدام از طریق ده انجمن جنگل‌داری توسط ۱۴۴ دهقان انجام شده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز در این ولایت۵۰ هکتار باغ میوه احداث و۳۰ هکتار باغ‌های کهنه را در ولسوالی‌های آب‌کمری، مقر، قادس و قلعه نو احیا کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها