زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۸
زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به  دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
به ادامه‌ی ارایه معلومات از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نهاد‌های عامه و اکادمیک، مسوولان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل در باره منابع طبیعی از قبیل جنگلات، علفچرها، ساحات حفاظت شده، نباتات طبی و پارک‌های ملی معلومات دادند.
محمد رفیع قاضی‌زاده رییس عمومی منابع طبیعی وزارت، در این برنامه در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها، برنامه‌ها، کارکردهای وزارت و ارزش منابع طبیعی به دانشجویان معلومات لازم را ارایه کرد.
آقای قاضی‌زاده گفت: «سال گذشته تنها از درک فروش نباتات طبی از قبیل هنگ صد میلیون دالر افغانستان به‌دست آورده است. کشور ما دارای منابع سرشار طبیعی چون جنگلات، علفچر، حیوانات کم‌یافت و منابع دست‌نخورده است، ارزش این سرمایه به میلیارد‌ها دالر می‌رسد.»
در این برنامه حدود صد تن از دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل حضور داشتند و پرسش‌هایی نیز مطرح کردند و رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به این پرسش‌ها پاسخ داد.
وزارت زراعت از چندی قبل برنامه‌ای به منظور ارایه معلومات و در جریان قراردادن مردم و نهادهای مختلف در باره کارکردها و برنامه‌های این وزارت راه‌اندازی کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها