برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۴۵
برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت دو واحد ترویجی در ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت این ولایت را آغاز کار کرده که ۴۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت فاریاب گفت که این یونت‌های ترویجی به همکاری مؤسسه «داکار» ساخته می‌شود. او گفت:‌ «یونت‌های ترویجی از بخش‌های فنی و تخنیکی در بخش زراعت است که در گذشته ما در مرکز و ولسوالی‌ها یونت‌های ترویجی داشتیم اما در اثر جنگ‌های اخیر تخریب شدند. خوش‌بختانه یک تعداد آن را از بودجه ریاست زراعت بازسازی کردیم، امسال نیز دو باب ساختمان یونت ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در زمین زراعت ساخته می‌شود که فعلاً کارش جریان دارد و تا اخیر امسال تکمیل می‌گردد و در اختیار کارمندان ترویج ولسوالی‌ها قرار داده می‌شود.»
پیش از این نیز دو واحد ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در ولسوالی‌‌های قیصار و شیرین‌تگاب ساخته شده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها