به یک‌هزار خانم بی‌بضاعت در نیمروز، وسایل ساخت فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۱:۱
به یک‌هزار خانم بی‌بضاعت در نیمروز، وسایل ساخت فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد
۲۱ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، از توزیع مواد لازم برای ساخت فارم‌های کوچک مرغدارری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت به کمک مؤسسه ASIO به یک‌هزار تن از زنان بی‌بضاعت و بی‌سرپرست در این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌‌گوید که این مواد برای ساخت فارم‌های کوچک مرغداری به زنانی در ولسوالی‌های خاشرود، کنگ، چخانسور و زرنج مرکز ولایت نیمروز توزیع شده است.
به هر یک از این زنان بی‌بضاعت و بی‌سرپرست، ۳۰ مرغ تخم‌گذار گلدن، چهار آب‌خوره، چهار دانه‌خوره، یک دروازه فلزی مرغانچه، واکسین مورد نیاز، پنج مترمربع جالی برای پنجره‌های مرغانچه و ۲۰۰ کیلوگرام دانه مرغ توزیع شده است.
این فارم‌ها به منظور ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت و کم‌درآمد ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۵
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان ولایت بدخشان از سوی کارمندان ریاست زراعت بدخشان در آن ولسوالی  با همکاری اداره ولسوالی و نهادهای مربوطه آغاز شد.
این کمپاین به اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

غرس انواع نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی گنج‌آباد اشکاشم بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از غرس انواع نهال‌های مثمر تجارتی در فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم خبر می‌دهد.
به اساس معلومات این اداره، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و. . .

بازگشت به خبرها