دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۵:۴۲
دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود
۱۴ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در جریان سفرش به ولایت هرات، با تاجران و صادرکننده‌گان این ولایت دیدار کرد.
در این ملاقات، تاجران و صادرکننده‌گان مشکلات‌شان را با سرپرست وزارت زراعت در میان گذاشتند. کمبود سردخانه برای نگهداری محصولات زراعتی و وجود مشکلاتی در صادرات این محصولات، از مواردی بود که تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی مطرح کردند.
داکتر انواالحق احدی، سرپرست وزارت زراعت در این ملاقات، با مرور پیشینه‌ی همکاری‌هایش در زمان تصدی‌اش در وزارت تجارت و صنایع وقت با تاجران، گفت که وی می‌کوشد حالا که رهبری وزارت زراعت را به دوش دارد، در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول، همکاری بهتری با تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی داشته باشد.
آقای احدی به تاجران هرات در این ملاقات وعده سپرد که با بررسی وضعیت، تلاش می‌کند تا مشکلات تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی را در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول حل کند.
باید گفت که سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت هرات، بیش از یک هزار کشمش‌خانه‌ی طرح مدیریت محصولات زراعتی، شش خط پروسس محصولات زراعتی، پنج مرکز جمع‌آوری شیر و یک شبکه‌ی آبیاری را به بهره‌برداری سپرد.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها