شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۴:۴۳
شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت هرات، شش خط پروسس محصولات زراعتی را در برخی از شرکت‌های فعال در این ولایت افتتاح کرد.
خطوط پروسس کشمش و کرابیه در شرکت فهیم فیصل، خط پروسس کرابیه در شرکت ممتاز اکرمی، خط پروسس پسته در شرکت نیکو بوجار، خط پروسس کرابیه در شرکت سعید فایض و خط پروسس پسته در شرکت فهیم میلاد به همکاری وزارت زراعت و با تمویل سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تجهیز و آماده‌ی بهره‌برداری شده‌اند.
هزینه‌ی مجموعی تجهیز و ایجاد این خطوط ۲۰۳.۹ میلیون افغانی است که شامل سهم شرکت‌های یاد شده نیز می‌شود.
این شرکت‌ها پس از این محصولات زراعتی یادشده را به صورت استندرد و با معیار فروش در بازارهای معتبر جهانی پروسس می‌کنند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها