سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۲۶
سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
۱۳ میزان ۱۳۹۹
پنج مرکز پروسس شیر در ولسوالی‌های انجیل، گذره و کرخ ولایت هرات، توسط داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت در سفری به این ولایت به بهره‌برداری رسید.
نگهداری صحی شیر تولیدی مالداران، فراهم‌سازی بازار فروش برای ۸۰۰ مالدار و اشتغال‌زایی از پیامدهای ساخت این مرکزها است.
ظرفیت مجموعی این مرکزهای جمع‌آوری شیر بالای حدود هشت متریک تن است.
این مرکزها توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و به هزینه‌ی جمعی ۱۲.۵ میلیون افغانی ساخته شده است.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها