برنامه‌های آینده باید با مؤثریت بیش‌تر تطبیق شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۶/۳۰ - ۱۵:۳۲
برنامه‌های آینده باید با مؤثریت بیش‌تر تطبیق شود


۳۰ سنبله ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، امروز با حضور در معینیت آبیاری و منابع طبیعی، درباره‌ی تشکیل، فعالیت‌ها و پلان‌های کاری این معینیت، معلومات دریافت کرد.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، با ارایه‌ی پرزنتیشنی، در قسمت تشکیل و فعالیت‌های جاری، دست‌آوردها، دورنما و کارکردها در بخش منابع طبیعی، جنگل‌ها، چراگاه‌ها و آبیاری، معلومات لازمی را ارایه کرد.
هم‌چنان ریاست‌های منابع طبیعی، زیربنا و آبیاری، راجع به وضعیت کارهای‌شان، از جمله برنامه‌های پلان‌شده، اجرا شده و در حال اجرا معلومات ارایه کردند.
در پایان داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت، ضمن ارایه‌ی نظریات رهنمودی‌اش درباره‌ی پروژه‌های زیربنایی، آبیاری و منابع طبیعی گفت،‌ باید برنامه‌ها و فعالیت‌ها طوری تطبیق شود که مؤثریت بیش‌تر داشته باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۳۱
Background image

در کندز، کمپاین گسترده‌ای برای مبارزه با ملخ‌ها آغاز شد؛ تلاش‌ها برای حفاظت از محصولات زراعتی سرعت گرفته است

۱۷ وری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از آغاز یک کمپاین گسترده برای از بین بردن ملخ‌ها خبر داده است که هدف آن حفاظت از حاصلات زراعتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها