با بازسازی یک کانال، ۲۷۰ جریب زمین در ولسوالی قادس آبیاری شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۷:۱۷
بادغیس


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، اعلام کرده که با ساخت و بازسازی یک کانال آبیاری در ولسوالی قادس این ولایت، ۲۷۰ جریب زمین تحت پوشش آبیاری موثر قرار گرفته است.
این کانال آبیاری طول ۱۶۵ متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در قریه «قادس خردک» از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت، CBARD، بازسازی شده است.
ساخت و بازسازی این کانال مشکلات کمبود و تقسیم آب را حل کرده است. از این پروژه ۷۱۱ خانواده مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS