به‌ ۳۰۰ مالدار در سمنگان خوراکه حیوانی توزیع می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۵:۱۰
به‌ ۳۰۰ مالدار در سمنگان خوراکه حیوانی توزیع می‌شود


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که روند توزیع خوراکه متراکم حیوانی، به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی را در شهر ایبک، مرکز این ولایت آغاز کرده است.
این ریاست می‌گوید که برای هر خانواده ۱۰۰ کیلوگرام خوراکه متراکم حیوانی با دو کلچه صابون، ماسک و «دیتول» توزیع می‌شود. این اقدام به منظور کاهش تاثیرات احتمالی شیوع ویروس کرونا بر مالداران صورت می‌گیرد.
این برنامه توسط سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تمویل و از سوی مؤسسه‌ی «اکتید» اجرا می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها