برای ۲۰ تن از زنان زعفران‌کار فاریابی بسته‌های کشت زعفران توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۷:۴۰
برای ۲۰ تن از زنان زعفران‌کار فاریابی بسته‌های کشت زعفران توزیع شد


۱۷ سنبله ۱۳۹۹
مقدار دو هزار و ۵۰۰ کیلو گرام پیاز زعفران با بسته‌های پروسس و بسته‌بندی زعفران، برای ۲۰ زن ممتاز در زعفران‌کاری در ولسوالی‌های دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش، پشتونکوت، المار، قیصار و میمنه مرکز فاریاب توزیع شد. این کمک‌ها به همکاری مؤسسه‌ی «ACTED» توزیع گردید.
بسته‌های توزیع‌شده شامل وسایل کشت مانند سبد برای چیدن گل زعفران، پتونس، دست‌کش، ماسک و دواهای ضدعفونی است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها