۸۰ تن از زنان سبزخانه‌دار سمنگانی مهارت‌های آچارسازی را یاد گرفتند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۱۵:۵۰
۸۰ تن از زنان سبزخانه‌دار سمنگانی مهارت‌های آچارسازی را یاد گرفتند
۵ سنبله ۱۳۹۹
۸۰ تن از زنان سبزخانه‌دار از ایبک مرکز و ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان، در یک برنامه‌ی آموزشی، مهارت‌های تهیه‌ی آچار بازارپسند را یاد گرفتند.
این برنامه‌ی آموزشی با هم‌آهنگی ریاست زراعت سمنگان، توسط مؤسسه‌ی «ACTED» و به همکاری مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل، یا «UNODC» راه‌اندازی شده بود.
سبزخانه‌دارانی که آموزش دیدند، کسانی‌اند که با دریافت خدمات پروژه بدیل معیشت در تولید سبزیجات گل‌خانه‌ای فعالیت دارند.
بازاریابی برای سبزیجات تولیدشده در سبزخانه‌ها، بیش‌ترسازی درآمد سبزخانه‌داران و خانواده‌های آنان با کشت‌های مشروع، ترویج روش‌های نو پروسس سبزیجات و حفاظت و طویل‌سازی عمر مصرف سبزیجات، هدف‌های اساسی راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی بود.
باید گفت که وزارت زراعت، سالانه برای ده‌ها هزار زن در سراسر کشور، خدمات مساعدتی تسهیل کشت‌وکار و مالداری را فراهم می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS