بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۱ - ۱۴:۷
بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند
 
۲۱ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر از دو هزار زن در دو ولسوالی این ولایت به شمول شبرغان، مرکز این ولایت فراهم ساخته است.
این زنان در قالب پروژه‌های باغچه‌های خانه‌گی مصروف کار اند. به زنان زراعت‌پیشه‌ی جوزجان، توسط کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و رفع حاصل انواع مختلف سبزیجات آموزش داده می‌شود و در حال حاضر این خانم‌ها، مصروف کار در مزرعه هستند.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان خانم‌های خانه هستند، از نبود زمینه‌های کاریابی رنج می‌بردند، حالا به خاطر دریافت شغل درآمدزا، از فعالیت‌های وزارت زراعت تمجید می‌کنند و بر گسترش این نوع خدمات، در مناطق بیش‌تر ولایت جوزجان تأکید دارند.
وزارت زراعت از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری، برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی توزیع و برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
با توجه به فعالیت‌های‌شان، شور و شوق زنان جوزجانی برای کار در بخش زراعت و مالداری ستایش‌برانگیز است.
شماری از این زنان زراعت‌پیشه، بر گسترش هر چه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های دورافتاده این ولایت هم‌مانند قرقین، خماب و درزاب تاکید می‌کنند.
آن‌ها می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت ایجاد کنند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی است.
قابل یادآوری است که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت از چندین سال به این طرف، کار در بخش ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای زنان را در جوزجان آغاز کرده بود که هزاران زن دیگر نیز در گذشته از این نوع خدمات مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها